Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Kevin Murphy Koffert Liten

Varenr.: KMU353
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Reis med stil og komfort med Kevin Murphy kabinkoffert. Denne kofferten er skapt for den moderne reisende som setter pris på både estetikk og funksjonalitet. Ideell for både korte og lengre turer, oppfyller denne kofferten håndbagasjekravene til de fleste flyselskaper.

Kevin Murphy kabinkoffert er laget med en hard shell-konstruksjon som gir overlegen slitestyrke og tåler tøffe påkjenninger under reisen. Kofferten er utstyrt med 360-graders roterende hjul og et justerbart håndtak, som sikrer smidig og enkel manøvrering gjennom travle flyplasser og byer. For ekstra trygghet har kofferten en innebygd kodelås som beskytter dine verdisaker.

Akkurat nå kan du sikre deg Kevin Murphy kabinkoffert til en kampanjepris på kun 999,- (før 1499,-). Dette er en begrenset tidstilbud, så sørg for å handle nå!

Dersom du kjøper Kevin Murphy produkter for mer enn 10.000,-, får du denne elegante kofferten med på kjøpet. Benytt deg av denne fantastiske muligheten til å få en eksklusiv kabinkoffert mens du oppgraderer ditt skjønnhets- og hårpleiearsenal.

Spesifikasjoner:
Materiale: Polykarbonat/ABS
Dimensjoner: 37.5 cm x 55 cm x 21 cm
Vekt: 2,7 kg
Farge: Svart

Gjør reisen enklere og mer komfortabel med Kevin Murphy kabinkoffert. Bestill din i dag til kampanjepris og opplev forskjellen selv. Dra nytte av spesialtilbudet og få kofferten gratis ved kjøp av Kevin Murphy produkter for over 10.000,-.

Generelle egenskaper
Salgsenhet stk
Produktnummer fra produsent KMU353
Merkevare Utgåtte Varegrupper
Serie Utgått KM Retail
Lenker
Min side