Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Kevin Murphy Stimulate Me Rinse 250ml

Varenr.: KMU15321
EAN: 9339341016861
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

En forfriskende conditioner for menn. STIMULATE-ME.RINSE gir en stimulerende pleie for hår og hodebunn ved hjelp av ingredienser som Camphor Crystals, Bergamot og Black Pepper. I tillegg styrker og pleier produktet håret.

En forfriskende conditioner for menn. STIMULATE-ME.RINSE gir en stimulerende pleie for hår og hodebunn ved hjelp av ingredienser som Camphor Crystals, Bergamot og Black Pepper. I tillegg styrker og pleier produktet håret.

Slik gjør du
APPLY. ABSORB. RINSE.
Påføres i nyvasket, vått hår og la virke i 5-10 minutter. Skyll så ut. For optimalt resultat anbefaler vi at du bruker STIMULATE-ME.WASH først og avslutter med THICK.AGAIN. Kan brukes daglig.

Fordeler
'- Stimulerer hår og hodebunn
- Styrker og reparerer håret
- Etterlater håret med en følelse av fylde
- Ideell for alle hårtyper
- Sulfatfri, Parabenfri og Cruelty-free

Nøkkelingredienser
Inneholder blant annet Kamferkrystaller, Bergamot Mint, Shea Butter og svart pepper som stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen og gjenoppretter hårets naturlige glans og styrke. Parabenfri. Shea Butter gir fuktighet til tørt og skadet hår fra rot til spiss. Reparerer og beskytter mot skadelige miljøomgivelser, tørrhet og skjørhet. Den absorberes hurtig og totalt i hår og hodebunn for å gi fuktighet uten å tette hårstrået. Den er spesielt nyttig for behandlet hår og hår som hyppig er utsatt for varmeverktøy. Tilbakefører glans til skadet hår. Camphor Crystals stimulerer hodebunnen og opprettholder hårets naturlige glans. Ingrediensen sørger også for å styrke håret. Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice inneholder essensielle vitaminer og mineraler som gir håret en naturlig pleie. Bidrar til opprettholde hårets glans og fuktighet. Wheat Amino Acids har pleiende egenskaper som gir håret glans og får det til å føles mykt. Keratin Amino Acids styrker håret og pleier hår som er kjemisk skadet. Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil balanserer hår og hodebunn.

Kevins tips
Dersom du bruker STIMULATE-ME.WASH og RINSE vil du få en uslåelig kombinasjon hva gjelder pleie for håret og hodebunnen. Denne rutinen legger også til rette for at produktet THICK.AGAIN skal virke optimalt. Tynnende hår er det menn oftest nevner som en utfordring i forhold til hår. Disse tre produktene vil da gjøre underverk. Prøv det!
Generelle egenskaper
Salgsenhet 250ml
Merkevare Kevin Murphy
Produktkategori Balsam
EAN kode 9339341016861
EAN koder (alle) 9339341016861,9339341003977
Produktnummer fra produsent KMU15321
Merkevare Kevin Murphy
Serie Kevin Murphy Care
Lenker
Min side