Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Kevin Murphy Stimulate Me Wash 250ml

Varenr.: KMU15320
EAN: 9339341016878
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

En forfriskende, daglig shampoo for menn. STIMULATE-ME.WASH inneholder ingredienser som Bergamot og Black Pepper som virkelig vekker håret og hodebunnen til liv.

En forfriskende, daglig shampoo for menn. STIMULATE-ME.WASH inneholder ingredienser som Bergamot og Black Pepper som virkelig vekker håret og hodebunnen til liv.

Slik gjør du
WASH. RINSE. REPEAT.
Påføres i vått hår og masseres inn i hår og hodebunn. Skyll så ut. For optimalt resultat anbefaler vi også at du bruker STIMULATE-ME.RINSE. Kan brukes daglig.

Fordeler
'- Stimulerer hår og hodebunn
-Styrker og reparerer håret
- Etterlater håret med en følelse av fylde
- Ideell for alle hårtyper
- Sulfatfri, Parabenfri og Cruelty-free

Nøkkelingredienser
Inneholder blant annet Kamferkrystaller, Bergamot Mint og svart pepper som stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen og gjenoppretter hårets naturlige glans og styrke. Sulfat-og parabenfri. Camphor Crystals stimulerer hodebunnen og opprettholder hårets naturlige glans. Ingrediensen sørger også for å styrke håret. Piper Nigrum (Pepper) Seed Extract og Piper Nigrum (Pepper) Seed Oil er rike på antioksidanter og er kjent for sine antiaging egenskaper. De inneholder også vitaminer som er gunstige for håret og bekjemper frie radikaler. Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil balanserer hår og hodebunn. Keratin Amino Acids styrker håret og pleier hår som er kjemisk skadet. Mentha Arvensis Leaf Oil er kjent for sine oppløftende og forfriskende egenskaper.

Kevins tips
Dersom du bruker STIMULATE-ME.WASH og RINSE vil du få en uslåelig kombinasjon hva gjelder pleie for håret og hodebunnen. Denne rutinen legger også til rette for at produktet THICK.AGAIN skal virke optimalt. Tynnende hår er det menn oftest nevner som en utfordring i forhold til hår. Disse tre produktene vil da gjøre underverk. Prøv det!
Generelle egenskaper
Salgsenhet 250ml
Merkevare Kevin Murphy
Produktkategori Shampoo
EAN kode 9339341016878
EAN koder (alle) 9339341016878,9339341003960
Produktnummer fra produsent KMU15320
Merkevare Kevin Murphy
Serie Kevin Murphy Care
Lenker
Min side