Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator
Bli med på spenningen med KEVIN.MURPHY salgskonkurranse og ta sjansen på å vinne en stilfull regnjakke fra BRGN, i den ikoniske Bris poncho-modellen! Dette er en unik mulighet!
 

Men det stopper ikke der! For de ekstra ambisiøse er det enda større premier som venter. Vi trekker 6 heldige vinnere som får en uforglemmelig tur til Budapest, komplett med billetter til det eksklusive KEVIN.MURPHY eventet i 2024. En sjanse til å mingle med de beste i bransjen og bli inspirert til enda større suksess!

Ta kontakt med din Forretningsutvikler for å delta på salgskonkurransen!

Bris Poncho

Bris Poncho er en statement kåpe som raskt har blitt en bestselger blant kunder. Jakken er vanntett og har flotte detaljer som gir deg det lille ekstra i hverdagen og til finere anledninger. Velg mellom Dark Navy og New Black.

  • Jakken har en vannsøyle på 20 000 og tåler kraftig regn, samtidig som den puster. 
  • Vindtett. (15.000 g/m2/day)
  • Jakken kan brukes i temperaturer ned til 5℃.
  • Bris Poncho er naturlig oversized i fasongen.
  • Modellen er 179cm og bruker størrelse S/M.
  • Hette er skjult i nakken med skjult glidelås.

Så hva skal til? Det er enkelt – selg minimum 120 produkter i løpet av 8 uker, og den stilige regnjakken kan bli din. Ikke bare vil du nå nye høyder i salget ditt, men du vil også bli belønnet med en moderne og funksjonell regnjakke som vil holde deg tørr og stilig gjennom alle værforhold.

Gå ikke glipp av denne sjansen til å vinne, inspireres og feire suksessen din med KEVIN.MURPHY salgskonkurranse. Ta tak i muligheten og se hvor langt dine salgsevner kan ta deg – mot både regnjakken fra BRGN og drømmeturen til Budapest!

Lenker
Min side