Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Kevin Murphy Young Again Masque 200ml

Varenr.: KMU16450
EAN: 9339341019473
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Kevin Murphy Young Again Masque 40 ml er en dypt fuktighetsgivende og reparerende kur med et kompleks av 20 aminosyrer, Quinoa- og risproteiner, Immortelle og Baobab som gir ungdommelig glans, fuktighet og styrke til tørt og skadet hår. Parabenfri 40ml

Kevin Murphy Young Again Masque 40 ml er en dypt fuktighetsgivende og reparerende kur med et kompleks av 20 aminosyrer, Quinoa- og risproteiner, Immortelle og Baobab som gir ungdommelig glans, fuktighet og styrke til tørt og skadet hår. Parabenfri 40ml

Slik gjør du
APPLY. ABSORB. RINSE.
Påføres i nyvasket, fuktig hår og masseres inn i hår og hodebunn. La virke i 5-10 minutter og skyll så ut. For optimalt resultat anbefaler vi at du først bruker vår YOUNG.AGAIN WASH.

Fordeler
'- Rik på antioksidanter som pleier
- Inneholder ingredienser som er kjent for sine anti-ageing egenskaper og som gir deg den unge looken tilbake
- Svært pleiende og gir fuktighet til håret
- Gir glans
- Ideell for tørt, skadet og aldrende hår
- Sulfatfri, Parabenfri og Cruelty-free

Nøkkelingredienser
Inneholder et kompleks av 20 aminosyrer, Quinoa- og risproteiner, Immortelle og Baobab som gir ungdommelig glans, fuktighet og styrke til tørt og skadet hår. Parabenfri. Lotus Flower Extract gjør at håret føles mykere. Orchid Flower Extract er kjent for sine egenskaper til å beskytte håret mot hardt klima. Ingrediensen er rik på pleiende proteiner som styrker håret samtidig som den gir masse fuktighet og forbedrer hårets elastisitet. Bamboo Extract består av mange antioksidanter og vitaminer. Dette er en rik kilde til å pleie håret og opprettholde dets helse. Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil tilhører sjangeren ‘Superfood’ og kommer fra Afrika. Ingrediensen virker pleiende og reparerer skadet hår og gjenoppretter styrken. Etter bruk vil håret føles mye mykere. Hydrolysed Quinoa Protein inneholder alle de 8 essensielle aminosyrene som gir håret fuktighet og reparerer. Ingrediensen danner en beskyttende barriere og gir håret glans. Helichrysum Italicum (Immortelle) kommer fra øyen Corsica og er kjent for sine anti-aging egenskaper. Den er rik på antioksidanter og reparerer skadet hår.

Kevins tips
Ønsker du den ungdommelige looken tilbake anbefaler vi vårt ANTI-AGING regime. YOUNG. AGAIN.WASH, RINSE, MASQUE og OIL er fire must-have produkter som gir de resultatene du leter etter. Et godt tips er å starte tidlig for å forhindre aldringen og opprettholde hårets helse.
Generelle egenskaper
Salgsenhet 200ml
Merkevare Kevin Murphy
Produktkategori Kur,Hårpleie
EAN kode 9339341019473
EAN koder (alle) 9339341019473,9339341010791,9339341003076
Produktnummer fra produsent KMU16450
Merkevare Kevin Murphy
Serie Kevin Murphy Care
Lenker
Min side