Til toppen


VINN EN DALE GENSER!

Salgskonkurranse
I samarbeid med Dale of Norway, kjører vi en salgskonkurranse for alle Davines salonger i hele landet. De 10 frisørene som selger flest Davines produkter stikker av med hvert sitt valgfri produkt fra Dale of Norway i verdi opptil 3.000,-. Hvem har vel ikke lyst på sin egen Dale genser. Designet og produsert i Norge av et av de mest bærekraftige fibrene i verden.

Regler:
De 10 som selger flest Davines produkter i løpet av 6 uker stikker av med hver sin Dale of Norway genser til verdi opp til 3.000,-
*Minimum 50 solgte produkter for å delta i konkurransen. Konkurransen avsluttes 31. Mars

Alle som ikke vinner genser men som klarer å selge over 50 Davines produkter får valgfri SU solprodukter til verdi 1.500,-
 

 

 

Dale of Norway siden 1879
Dale of Norway er som Davines, svært opptatt av bærekraft. Fabrikkene på Dale har vært drevet av ren energi fra fossene i de dype dalene på Vestlandet siden fabrikkene åpnet i 1879, ca 1 time fra Bergen. De er opptatt av at både bonden og dyrene har det bra. De har bærekraftig, sertifisert  og ikke minst mulesingfri ull, noe som gjør at Dale blir den perfekte samarbeidspartneren for oss.

Både designutvikling og produksjon er fortsatt på Dale den dag i dag og er verdens eldste strikkefabrikk.

Ull er en av nøklene til en renere fremtid. Med fokus på premium plagg i mindre volum, designer Dale sine plagg for å virkelig vare – både kvalitetsmessig og designmessig. De har kun en kolleksjonslansering i året, der de fokuserer like mye på å videreføre tradisjonelle klassikere, som på nyheter. Og minst like viktig: Tar du godt vare på ditt Dale-plagg, kan du trygt la det gå i arv til neste generasjon.