Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

En introduksjon til Magically Transforming Masques

Intense Treatment

Denne masken fungerer både inne i skjellaget og på overflaten av håret. Med hydrolyserte vegetabilske proteiner trenger denne masken dypt inn i hårstrået og reparerer effektivt. Magiske gojibær bidrar til å fukte, pleie og revitalisere håret. Solsikkeekstrakt beskytter mot den fargefjernende effekten av UV-stråler og andre aggressorer. Og til slutt, en aminosyreblanding forbedrer styrke og glans uten å tynge håret ned.

Violet Treatment

Denne fiolette masken fungerer både inne i skjellaget og på overflaten av håret på grunn av vårt Omni Lightening Defense Complex®. Med hydrolyserte vegetabilske proteiner trenger denne masken dypt inn i hårstrået og reparerer det effektivt. Magiske gojibær bidrar til å fukte, pleie og revitalisere håret. Denne luksuriøse masken, beriket med argan og olivenolje, forhindrer at fargen falmer og reduserer messingtoner i blondt hår. Det vil på magisk vis levere mykt, glansfullt og sprettent hår.

Tomato Retreatment

Dette er masken vår med tomatfrøekstrakt og blått lysfilter som reduserer grønn misfarging fra klor og andre miljøpåvirkere – samtidig som håret får tilbake en vakker, blond tone. Med Omni Lightening Defense Complex® tilførers dyp intens reparasjon og fuktighet.

How to use?

Fukt håret fra rot til spiss, og klem ut en god mengde Clean Up Your Act Detox Shampoo. Bruk fingrene til å jobbe sjampoen inn i håret fra rot til spiss. Vask håret to ganger for ideell rens og optimalt utbytte av ingrediensene våre. Skyll ut sjampo og klem ut overflødig fuktighet før du påfører masker.

Påfør en maske i fuktig hår, masser deretter inn i håret og vri.

  • Magically Transforming Intense Treatment La være i 5-10 min.
  • Magically Transforming Violet Treatment La være i 5-20 min.
  • Magically Transforming Tomato Retreatment La stå i 15-20 min.
  • Rens grundig
Lenker
Min side