Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

More Inside Dry Wax Spray 200ml

Varenr.: 87126
EAN: 8004608285816
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Oppnå en satengmatt, voksaktig finish med lettheten til en spray for enkel kontroll og styling. Gir umiddelbar tekstur og dimensjon uten stivhet eller oljete rester

Oppnå en satengmatt, voksaktig finish med lettheten til en spray for enkel kontroll og styling. Ideell for både kort og langt hår. Gir umiddelbar tekstur og dimensjon uten stivhet eller oljete rester. Du får fleksibelt hold, separasjon og et mykt, naturlig utseende med allsidige produktet som passer for alle hårtyper.

Fordeler:

  • Umiddelbar og lett tekstur
  • Skaper naturlig definisjon og form
  • Gir volum og dimensjon
  • Lett å omarbeide
  • Sateng-matt finish

Hvordan bruke:
Rist godt. På tørt hår, hold boksen 10 cm fra hodet og spray direkte på rotområdet for økt tekstur og volum. Påfør produktet også på lengder og ender for å legge til definisjon og bevegelse.


Ingredienser: 
Fikseringsharpiks:
Denne spesifikke harpiksen kan holde håret på plass og gjøre det formbart etter spraying. Håret føles mykt og naturlig definert, uten å føles stivt.

Glyserin: Glyserin er en naturlig fuktighetsgiver som gir fuktighet og mykhet til håret.

Alcohol, Butane, Methylal, Isobutane, Propane, Glycerin, VA/Crotonates/Vinyl Neodecanoate Copolymer, Propylene Glycol, Aminomethyl Propanol, Parfum / Fragrance, Tocopheryl Acetate

Generelle egenskaper
Salgsenhet 200ml
EAN kode 8004608285816
EAN koder (alle) 8004608285816
Produktnummer fra produsent 87126
Merkevare Davines
Serie More Inside
Lenker
Min side