Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

NYHET- COPPER.INTENSE FRA COLOR.ME

PS- FØR OG ETTER BILDER I BUNN AV BLOGGPOSTEN

Brev fra Kevin

"Nå er det perfekte tidspunktet for å lansere vår nye COLOR.ME COPPER.INTENSE .44 SHADES. Slik jeg ser det, er kobber en ny trend som varmes opp og i ferd med å eksplodere. Vi har sett det på runways og sett kjendiser bli kobber i stadig økende hastighet. Derfor vi ønsket å gi salongene verktøyene som trengs for å være i forkant av trenden.

Mange kjendiser har vist seg i kobbertonede hårstrå: Kendall Jenner ble nylig ekte kobber for åpningen av Prada-showet i Milano, og for bare en stund siden ble Gigi Hadid også rødhåret. Vi har sett kjendiser som Emma Stone og Kate Bosworth med rike, varme og oransje toner, og kjendiser som Kaia Gerber ta i bruk mørkere, mer kastanjebrune toner. Mens jeg castet talenter for shoots nylig, la jeg merke til en stor mengde modeller som kom med forskjellige kobbernyanser. Det er en klar reaksjon mot de kjølige tonene som har dominert de siste årene. Kobberhår signaliserer en endring i motens humør til varmere, dristigere, mer oppløftende nyanser.

Mens kobberfargene hypes oss, inviterer jeg deg til å våge å utforske våre nyeste multitonale SHADES: tre oppløftende COPPER.INTENSE farger som skinner så lyst som personligheten din ønsker. Jeg ble inspirert av de glitrende nyansene av kobber som man kan se i den australske solnedgangen reflektere ned på sand, fra rødbrun til oransje og fyldig kobberrød, det stadig skiftende landskapet er et kaleidoskop av bred rav og kobbertonet himmel, et brennende kyss til dagene ende, for å lage denne vakre serien.

Kobbertrenden er for alle; noen lever på den ville siden med ildrødt, og andre kan prøve ut mer naturlige, rike kastanjebrune. Kobber er en farge for spenning, toner som bryter og lever, og denne COPPER.INTENSE-serien legemliggjør dette. COPPER.INTENSE vil gi deg og kundene dine så mange fantastiske alternativer, fra rikdommen av mørkere nyanser til de lyseste kobberblondinene, alle med dimensjonen og livligheten du kan forvente av COLOR.ME." Hilsen, Kevin Murphy

 

 

Hvem er fargen for?

COPPER.INTENSE .44 er perfekt for å skape varme med strålende glans. Lys opp til 3 nivåer, lag ton-i-ton og mørkere farger, bland med COLOUR.XELERATE, bland med pH.D; valget er ditt. Uansett hvordan du bruker .44 SHADES, betyr vår molekylære par-garanti lang levetid for mesterverkene dine.

Kort om:

Skapt for å uttrykke din brennende frimodighet, formulerte KEVIN.MURPHY tre iøynefallende nye SHADES for å legge til intense kobberreflekser på det mørkeste håret opp til de lyseste blondiner.

Inspirert av solnedgangen over den australske jernrike ørkensanden, er de nye multitonale COPPER.INTENSE SHADES like vågale og levende som det naturlige landskapet. Støttet av KEVIN.MURPHYs molekylære pargaranti, varmer de unike flerdimensjonale reflektene opp hudtonen mens de leverer en skinnende, langvarig hårfarge. Våg å utforske de tre multitonale SHADES for oppløftende COPPER.INTENSE farger som skinner like sterkt som din personlighet.

Formula A (New Growth): 5.7 + 6.44 + CREAM.ACTIVATOR 10 VOL. (3%)

Formula B (Mid-Lengths): 8.44 + CREAM.ACTIVATOR 20 VOL. (6%)

Formula C (Ends and Face Frame): 10.44 + CREAM.ACTIVATOR 10 VOL. (3%)

Formula D (Gloss): 10.44 + YELLOW + pH.D + LIQUID.ACTIVATOR 10 VOL. (3%)

Formula A: 8.44 + 20% YELLOW + CREAM.ACTIVATOR 10 VOL. (3%)

Formula B: 10.44 + CREAM.ACTIVATOR 30 VOL. (9%)

Formula A: 8.44 + 20% YELLOW + CREAM.ACTIVATOR 10 VOL. (3%)

Formula B: 10.44 + CREAM.ACTIVATOR 30 VOL. (9%)

Formula A: 6.44 + CREAM.ACTIVATOR 20 VOL. (6%)

Formula B: 8.44 + CREAM.ACTIVATOR 30 VOL. (9%)

Formula C: 6.44 + 5.5 + CREAM.ACTIVATOR 20 VOL. (6%)

Lenker
Min side