Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator
NYHET FRA KEVIN.MURPHY - BLOW.DRY WASH & RINSE

NYHET FRA KEVIN.MURPHY
BLOW.DRY WASH & RINSE

 

Visste du at hele 65% av verdens voksne befolkning bruker minst ett stylingverktøy?

For å være enda mer spesifik bruker 51% en føner. Denne nye serien bestående av BLOW.DRY WASH og RINSE er designet for å forlenge holdbarheten på stylingen din, redusere det ekstra stresset stylingverktøy gir håret og forhindre opp til 87% slitasje!

Der SMOOTH.AGAIN og REPAIR.ME fikser opp i skade som allerede har oppstått er BLOW.DRY WASH og RINSE en serie som også reparerer gammel skade samtidig som den er designet for å virke forbyggende slik at du slipper å gå på kompromiss med hårkvaliteten din - selv om du styler håret. Uansett hvilken hårtype eller hårmengden du har!

Hydrolysert erteprotein og Tre Bark Kompleks jobber sammen for å styrke og beskytte håret mot slitasje, i tillegg med ekstra beskyttelse mot varmeskader*. En sulfatfri shampoo som hydrerer samtidig som den reparerer og nærer, og en nærende balsam som danner et beskyttende lag som beskytter mot fargetap og miljøbelastninger.Bruker du WASH og RINSE sammen med en av våre EVER produkter vil du også oppnå trygg varmebeskyttelse opp til 230 grader! Vi har testet serien og vi er sikker på at du blir like forelsket som det vi er.

Dette er noen av de erfaringene vi har gjort oss når vi har hatt BLOW.DRY WASH og RINSE under lupen:

• Håret blir utrolig mykt uten å føles tungt!

• Håret var enklere å håndtere etter vask.

• Merkbart bedre spenst og elastisitet.

• Fantastisk frizzkontroll!

• EVER- BOUNCE, SMOOTH, LIFT og THICKEN fikk enda bedre effekt i håret og stylingen varte merkbart lengre!

• Glansen i håret kom bedre frem.

• Selv etter en ganske heftig rundbørsteføn føltes håret ut som om det var mykt og spenstig. Som om håret holdt mye bedre på fuktigheten.

 

Vi er med andre ord mektig imponert over hvor godt disse produktenen presterer og hvor allsidige de er med tanke på at de kan brukes på alle hårtyper! Vi i Education Norge kan gå god for alle disse påstandene og anbefaler disse produktene på det varmeste. Vi er imponert!

 

Lær mer om hele vår BLOW.DRY-serie her! 

Lenker
Min side