Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

ONE TREE PLANTED X KEVIN.MURPHY

Hos KEVIN.MURPHY bryr vi oss om miljøet. Vi gjør vårt ytterste for å redusere vår innvirkning og være en del av løsningen for positiv global endring.

Derfor inngikk vi i november 2021 et samarbeid med One Tree Planted for å plante ett tre for hvert produkt som selges på kevinmurphy.com.au i USA. November er en travel måned når overdreven forbrukerisme kan påvirke planeten vår negativt, så vi valgte i stedet å gjøre noe positivt med hvert kjøp på nettet – å plante trær! Sammen kan vi skape et sunnere miljø for oss alle.

Hos KEVIN.MURPHY har vi alltid forsøkt å være en del av løsningen på klimakrisen, og skogplanting spiller en viktig rolle for å redusere klimaendringene. Sunne, sterke trær bidrar til å avkjøle planeten ved å absorbere karbonutslipp og frigjøre oksygen tilbake til atmosfæren, noe som gjør planeten vår til et sunnere og tryggere sted å bo.

Ved å gi kjærlighet til håret ditt, hjalp DU oss i vår forpliktelse til å gjøre verden til et grønnere sted. Sammen plantet vi over TI TUSEN TRÆR i mange regioner over hele USA, inkludert California, Florida og Oregon, der de trengtes som mest.

VÅRE PARTNERE PLANTER, Les mer https://onetreeplanted.org/ 

Lenker
Min side