Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator
Produktet er ikke aktivt!

LTD Dedy Face Mask

Varenr.: 90904860

Vi introduserer en sikker favoritt for huden din! Limited Edition Dedy Face Mask. Nå kan kunden pleie håret og ansiktet med de samme rene ingredienser vi forventer av Essential serien, og av samme høye kvalitet. Forsket & utviklet av vårt eget Comfort Zone laboratorium i Davines Village, dette for å kvalitetssikre produktet i alle ledd. Utviklet med høyavansert vegetabilsk bioteknologi, noe som gjør at vi kan trygt anbefale Comfort Zone til alle hudtilstander/hudtyper.

NB! Nettbestilling kan du ikke legge til valgfri produkt. Legg inn bestilling her og forretningutvikler kan endre bestillingen din om du ønsker. Eller bestill valgfritt via forretningsutvikler.
 

Kampanje - 41%

Kjøp
24 x Valgfri Essential produkter


12 x LTD Dedy Face mask

Dine kunder
Kjøp 2 valgfri Essential produkter og få
Dedy Face Mask (verdi 449,-) med på kjøpet

Web bestilling inneholder bestselgere, for å endre snakk med forretningsutvikler.

4 x Love Curl Shampoo 250ml
4 x Love Curl Conditioner 250ml

4 x Love Smoothing Shampoo 250ml
4 x Love Smoothing Conditioner 250ml
4 x Nounou Shampoo 250ml
4 x Nounou Conditioner 250ml

 

Limited Edition Dedy Face Mask
Produsert og laget i Davines Village av vårt søsterselskap, Comfort Zone Skin. Gjennom konstant forskning og strenge tester, lager deres interne forskningsteam veganvennlige, konsentrerte formler rike på potente naturlige & høyteknologiske bioaktive ingredienser, klinisk bevist for å synlig regenerere huden.

Dedy Face Mask - med trippel fukteffekt!
Den ideelle masken for et nordisk klima. En behagelig og fuktighetgivende ansiktsmaske/fuktbombe for alle hudtyper og alle aldre. Masken trekker seg raskt inn i huden og gir umiddelbar følelse av jevnere, mykere og fuktighetsrik hud. Formulert med Comfort Zone sin patenterte teknologi for å gi umiddelbar lindring og langvarig hydrering. Denne fuktighetsgivende ansiktsmasken gir en avkjølende følelse som gir umiddelbar og intens fuktighetseffekt.
Inneholder rene ingredienser av høy kvalitet
Grønn anisekstrakt, en Slowfood ingrediens som er med på å ivareta det biologiske mangfoldet. Den er rik på proteiner og sukker og har en fuktighetsgivende effekt. Makro hyaluronsyre, sterkt hydrerende hygroskopisk molekyl som har kapasitet til å beholde 1000 ganger sin egen vekt i vann. Fukter huden og opprettholder elastisitet og mykhet.
Moringaolje, fra sertifiserte fairtrade jordbruk. Rik på omega 3, 6 og 9, vitamin E og fytosteroler. Dette bidrar til en fuktighetsgivende og antioksidanteffekt som er svært viktig for huden din.

Hvordan bruke
Påfør et tynt lag på ansikt og hals og la virke i 15-20 min. Skyll så av og påfør dag/nattkrem. Hvis huden føles tørr og er fuktighetsfattig, kan du la masken virke over natten som en gjenoppbyggende maske. Brukes 1-2 ganger i uken.

 

 

Generelle egenskaper
Salgsenhet stk
Produktnummer fra produsent 90904860
Serie Kampanjer
Lenker
Min side