Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn
Produktet er ikke aktivt!

LTD Elevating Candle NaturalTech

Varenr.: 90904861

Få en dyrebar Elevating Candle i gave når du kjøper 2 valgfri produkt fra NaturalTech! Med den typiske elegansen til NaturalTech i en nydelig liten krukke, vil hjemmet ditt dufte av treaktige, florale og muskaktige toner med et hint av lakris. Ta med deg hjem duften av ritualene du opplever i salongen, og du vil gjenoppleve den beroligende følelsen og velvære i ditt eget hjem.

NB! Nettbestilling kan du ikke legge til valgfri produkt. Legg inn bestilling her og forretningutvikler kan endre bestillingen din om du ønsker. Eller bestill valgfritt via forretningsutvikler.
 

Kampanje - Rabatt: 35%

Kjøp
24 x Valgfri NaturalTech produkter


13 x NaturalTech Elevating Candle

 

 

NaturalTech web bestilling inneholder bestselgere

4 x Purifying Shampoo 250ml

4 x Calming Shampoo 250ml

4 x Nourishing Shampoo 250ml

4 x Energizing Shampoo 250ml

4 x Well Being Conditioner 150ml

4 x Well-Being Shampoo 250ml

 

Hvorfor NaturalTech kampanje?
På vinteren når inne- og utetemperaturen varierer veldig, er det mange som opplever å få plager med både hår og hodebunn. Man opplever ofte plager man aldri har hatt før, og hodebunnen blir stram og irritert. I noen tilfeller opplever man både flass, rødhet og irritasjon.

NaturalTech har flere intensivbehandlinger som kan løse alt fra hårtap, psoriasis/flass, kløe og stram hodebunn, og ikke minst fet hodebunn. Det er viktig å vite at når man går på en slik intensivbehandling, burde man variere dette men en tilpasset shampoo mellom behandlingene.

Derfor passer det godt å ha en kampanje hvor kunden får kjøpt med seg to valgfri produkter og kan da velge et intensivt produkt og en annen til bruk mellom behandlingene. I tillegg får kunden med seg en dyrebar gave, Elevating Candle.

Dette er en flott mulighet til å hjelpe kunden din å få akkurat den behandlingen de trenger. Du vil oppleve fornøyde kunder som endelig får løst hår og hodebunnsproblemene sine.
PS! Husk at vi har diagnostiseringskjema dere kan ta i bruk. Det kan gjøre det lettere for deg å ta opp dialogen rundt hodebunnsproblemer som kanskje ikke kunden selv tør å nevne for deg.

Generelle egenskaper
Salgsenhet stk
Produktnummer fra produsent 90904861
Serie Kampanjer
Lenker
Min side