Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn
Produktet er ikke aktivt!

K18 BACKBAR

Varenr.: 90904858

Gi kunden de aller beste resultatene i frisørstolen, samtidig som du tar vare på hårets integritet - uten at det går på bekostning av kreativiteten. Forfør kunden i stolen med en behagelig K18 behandling samtidig som kunden raskt vil merke resultater og forskjell på håret sitt der og da. Forhåpentligvis vandrer kunden ut med K18 i handleposen fra din salong etter sitt besøk og gleder seg til å komme tilbake for neste behandling.

DETOX & pH MAINTENANCE SHAMPOO

Shampooer som fjerner produktrester for å gi håret det beste utgangspunktet for K18Peptide™, uten å strippe håret fra fuktighet. Bruk Detox for en kraftigere rens, og pH Maintenance til hverdags.

 

PRO CHELATING HAIR COMPLEX

Oppnå sikrere resultat av dine kjemiske- og fargebehandlinger, uten uventede kjemiske reaksjoner på metall + mineral i håret. Helt uten blanding og skylling, fjerner K18 Chelator 7 typer metall + mineral fra håret.

 

K18 MIST

Den lett alkaliske pH verdien i produktet (7.5 – 8.0) er utviklet for å åpne hårets skjellag, raskt trekke inn i cortex og fokusere på de skadede områdene. Deretter regenerer og gjenoppbygger K18Peptide hårets styrke og elastisitet.

 

K18 MASK

Den eneste patenterte bioaktive peptid-behandlingen klinisk bevist å reparere og reversere skader fra kjemiske behandlinger og varmeverktøy.

 

Rabatt 26%

 

 

Generelle egenskaper
Salgsenhet stk
Produktnummer fra produsent 90904858
Serie Kampanjer
Lenker
Min side