Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator
Produktet er ikke aktivt!

OMNIBLONDE CLEAN UP YOUR ACT

Varenr.: 90904859

Litt for mye moro i julen? Gi håret en skikkelig detox og REBOOT YOUR BLONDE. Gi kunden en behagelig detox i vasken, og kur håret med våre næringsrike hårkurer - som etterlater håret sterkt, glansfult og mykt.

CLEAN UP YOUR ACT DETOX SHAMPOO

Renser hodebunnen og håret dypt, samtidig som den beskytter fargen. De milde ingrediensene beroliger hodebunnen og etterlater håret sterkt og skinnende.

 

MAGICALLY TRANSFORMING, INTENSE TREATMENT

Hårmasken fungerer både inne i skjellaget og på hårets overflate. Reparerer håret effektivt, gir fukt, pleie og vitaliserer håret. Beskytter mot den fargefjernende effekten fra UVstråler og andre aggressorer. Gir styrke og glans. La den virke i 5 til 10 minutter for optimal effekt.

 

MAGICALLY TRANSFORMING, TOMATO TREATMENT

Vår tomatmaske reduserer grønn misfarging fra blondt hår og holder fargen din trygg fra å falme. Med intens fuktighet gjenoppretter den også skadet hår. Vi anbefaler å la den virke i 15 til 20 minutter for optimal effekt.

 

MAGICALLY TRANSFORMING, VIOLET TREATMENT

Gir intens fuktighet, gjenoppretter skadet hår, reduserer kamskader og etterlater håret silkeaktig og mykt. Motvirker også fargen fra å falme og reduserer varme toner i blondt hår. Vi anbefaler å la virke i 5 til 20 minutter - jo lenger du lar det stå, jo kjøligere tone vil du oppnå.

 

 

KJøp

6x CLEAN UP YOU ACT 300 ml

1x MAGICALLY TRANSFORMING, INTENSE TREATMENT 500ml

1x MAGICALLY TRANSFORMING, TOMATO TREATMENT 500ml

1x MAGICALLY TRANSFORMING, VIOLET TREATMENT 500ml

 

1x CLEAN UP YOU ACT 1L

Rabatt 16%

 

Generelle egenskaper
Salgsenhet stk
Produktnummer fra produsent 90904859
Serie Kampanjer
Lenker
Min side