Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Essential Maxi Kit

Varenr.: 90905158
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Essential Maxi kit til kampanjepris, -50%. Dette eksklusive settet inneholder effektiv men skånsom rens som fjerner smuss, talg, døde hudceller og sminke, og gir deg den friske gløden du fortjener.

Dette eksklusive settet inneholder effektiv men skånsom rens som fjerner smuss, talg, døde hudceller og sminke, og gir deg den friske gløden du fortjener. Vår unike formel er beriket med naturlige ingredienser som renser huden uten å forstyrre hudbarrieren. Passer for alle hudtyper og aldre. Settet er perfekt for de som allerede elsker Essential og ønsker å oppgradere sine favorittprodukter i en praktisk Maxi størrelse. Nå har du sjansen til å sikre deg dine hudpleiefavoritter til en spesialpris! Gi huden din den omsorgen den fortjener med Essential Maxi Kit – fordi din skjønnhet fortjener det beste.

Inneholder:

Essential Face Wash 300ml
For å få vakker hud er nøkkelen å rense den grundig. Essential Face Wash er en rensende krem som blir til et mykt skum når den masseres inn i huden med vann. Den er perfekt for forsiktig fjerning av sminke og urenheter. Den inneholder betain, en naturlig substans som respekterer hudens balanse og gir en effektiv, men mild rensing. Med hele 87,2% naturlige ingredienser er dette produktet laget med omtanke for en mer naturlig opplevelse av hudpleie
Vegansk. Luktfri.

Passer for:  Passer for deg med normal til lett fet hud som foretrekker en matt følelse etter rens. Inneholder betain, som gir en jevn følelse når den absorberes i huden, og legger til rette for fuktighetstransport ned i hudlagene. Produktet inneholder 77% naturlige ingredienser og har en vegansk formel.

 

Essential Scrub 120ml
For å optimalisere hudens evne til å absorbere produktene i hudpleierutinen, er det avgjørende å eksfoliere med jevne mellomrom. Essential Scrub er en mekanisk eksfolierende krem med en behagelig tekstur, beriket med todimensjonale partikler som gir en jevn og skånsom eksfoliering. Den er egnet for alle hudtyper, spesielt for de med tykk, urenhud og kombinasjons- hud. Hele 96,1% av ingrediensene har naturlig opprinnelse, og produktet er vegansk.

Essential Scrub inneholder Jojoba-kuler som effektivt fjerner urenheter, etterlater huden mykere og jevnere. Resultatet er en frisk glød og forbedret hudtekstur. Påfør på tørr hud en til to ganger i uken på områder som ansiktet, halsen og décolletéen. Masser forsiktig med sirkulære bevegelser og skyll grundig med varmt vann. For sensitiv hud, fukt ansiktet før du bruker skrubben. Med Essential Scrub oppnår du ikke bare en fornyet hud, men også en beroligende og behagelig opplevelse i din hudpleierutine.
Passer for: Alle hudtyper

Kampanje:
6 x Essential Maxi Size Kit

Din kunde:
Kjøp Essential Maxi Size Kit for kun 899,- (ord 1.836,-)

Generelle egenskaper
Salgsenhet stk
Produktnummer fra produsent 90905158
Serie Kampanjer
Lenker
Min side