Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator
Produktet er ikke aktivt!

P1 2024: Davines Essential Love Valentine

Varenr.: 90905152

Få Limited Edition Love/ Body Wash eller Love/ Body Lotion pluss en bærekraftig Pouch på kjøpet neste gang du kjøper 2 valgfri produkt fra Davines. Nå kan du pleie håret og kroppen med de samme rene ingredienser vi forventer av Essential serien, og av samme høye kvalitet. Den 
perfekte kampanjen til Morsdag & Valentines og ikke minst huden din for de neste vintermånedene.

Få Limited Edition Love/ Body Wash eller Love/ Body Lotion pluss en bærekraftig Pouch på kjøpet neste gang du kjøper 2 valgfri produkt fra Davines. Nå kan du pleie håret og kroppen med de samme rene ingredienser vi forventer av Essential serien, og av samme høye kvalitet. Den perfekte kampanjen til Morsdag & Valentines og ikke minst huden din for de neste vintermånedene. I denne kampanjen har vi valgt ut NaturalTech favoritter, men dersom du ønsker andre produkter til denne kampanjen kan du ta kontakt med forretningsutvikler og de kan hjelpe deg med det.

LTD Love/Body Wash
Beriket med ekstrakter fra Minuta oliven, som gir ekstra mykhet og elastisitet til huden din. Den rike, kremete formelen skummer deilig, omfavner deg i ren nytelse og etterlater huden fuktet og fløyelsmyk. Gi deg selv øyeblikk av velvære med den delikate duften og luksuriøse konsistensen. Elsk huden din med Love Body Wash – en opplevelse av ren kjærlighet og pleie.

LTD Love/Body Lotion
Høyt innhold av ekstrakter fra Minuta oliven, som gir ekstra mykhet og elastisitet til huden din. Den rike, kremete formelen trekker lett inn i huden og etterlater huden fuktet og fløyelsmyk. Perfekt å bruke i de kalde og tørre vintermånedene. Opplev ro og velvære med den delikate duften og luksuriøse konsistensen. Elsk huden din med Love Body Lotion – en opplevelse av ren kjærlighet og pleie.

LTD Love/Pouch
Davines har designet en nydelig pose med et flott budskap. Perfekt å gi til en du er glad i. Kan brukes om og om igjen. Laget av 100% resirkulert postindustriell bomull 65% bomull og 35% resirkulert postforbruker-polyesterstoff.
 

KJØP:
4 x Purifying Shampoo 250ml
4 x Calming Shampoo 250ml
4 x Energizing Shampoo 250ml
4 x Nourishing Shampoo 250ml
4 x Renewing Shampoo 250ml
4 x Well Being Shampoo 250ml
(Eller 24 x Valgfri Davines produkter. Ta kontakt med forretningsutvikler for endringer i produkter.)

FÅ:
6 x Essential Love Body Lotion 150ml
6 x Essential Love Body Wash 250ml
12 x Essential Love Cotton Pouch

Rabatt 32%


Din Kunde:
Kjøp 2 valgfri produkter fra davines og få Love Body Lotion eller Love Body Wash + en bærekraftig Pouch på kjøpet til verdi 249,-,


Hvordan bruke skjema:
For å laste ned hvordan bruke alle NaturalTech produktene, trykk på Dokumentarkiv og last ned

Generelle egenskaper
Salgsenhet stk
Produktnummer fra produsent 90905152
Serie Kampanjer
Lenker
Min side