Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY INTRO

Varenr.: 90905215
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Dette pre-stylingproduktet er klar for å omdefinere måten vi beskytter og styler håret på!
Skaper et skjold mot varmestyling samtidig som det kontrollerer frizz og gir en smooth & myk finish.

KJØP
6 x SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY

1 x SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY
1x Mirror Cling

SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY er et must i enhver stylingrutine og tilbyr en rekke fordeler for hårets helse og utseende. Den avanserte formelen er utviklet for å gi varmebeskyttelse, motvirke frizz og for å gjøre håret med hånterbart.

Nøkkelfunksjoner og fordeler:

  1. Varmebeskyttelse: Beskytt håret mot de skadelige effektene av varmestylingverktøy opptil 220 grader Celsius. SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY danner en beskyttende barriere, minimerer varmeskader og sikrer at håret forblir sunt og levende.

  2. Frizz-kontroll: Tem ustyrlig frizz og flyaways med den unike blandingen av antioksidantrike ingredienser som jevner ut hårets skjellag, og etterlater det glatt og polert. Argan olje hjelper til med å fukte håret, mens kamilleblomstekstrakt fremmer hårets helse og hodebunn.

  3. Smooth finish: Oppnå en profesjonell, salongkvalitet med hver bruk. SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY inneholder hydrolysert quinoa for å nære håret oggjre det glansfult. Det er det perfekte stylingproduktet for å skape smoothness i håret, og gjør det enkelt å style og håndtere. Håret blir silkemykt!

  4. Vektløs formel: Nyt fordelene av en kraftig varmebeskyttende uten å tynge håret. SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY har en lett formel som ikke tynger håret, og sikrer naturlig bevegelse og bounce.

Med en deilig duft av kokosnøtt og lime, er ELEVEN Australia's SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY glutenfri og vegansk.

Bruksanvisning: Arbeid i seksjoner, spray rikelig på fuktig eller tørt hår fra 10 cm avstand.

"Hos ELEVEN Australia tror vi på å skape produkter som ikke bare gir enestående resultater, men også forenkler hårpleierutinen for kundene våre. SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY er en game changer som gir effektiv varmebeskyttelse og en feilfri finish uten å gå på kompromiss med hårets helse. Det er den perfekte følgesvennen for alle som elsker å style håret sitt uten bekymring for skade." - Joey Scandizzo, frisør og co-creative direktør hos ELEVEN Australia.

Generelle egenskaper
Salgsenhet stk
Produktnummer fra produsent 90905215
Serie Kampanjer
Lenker
Min side