Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator
Produktet er ikke aktivt!

KEVIN.MURPHY WINTER.KIT

Varenr.: 90905169

Kjøp
24 x Kevin.Murphy Care Produkter
 

12 x Scalp Spa Wash 40ml
12 x Scalp Spa Scrub 40ml
12 x Scalp Spa Brush

Rabatt 31%

Din kunde: Kjøp 2 valgfri KEVIN.MURPHY Care produkter, og få med et WINTER.KIT på kjøpet (verdi 389,-)

Gjør deg klar for vinterens ankomst med vårt eksklusive Winter Kit fra KEVIN.MURPHY! Når kulden setter inn, trenger håret ditt ekstra kjærlighet, og det er akkurat det vårt Winter Kit gir deg. Kjøp 2 valgfrie KEVIN.MURPHY pleieprodukter, og få med deg vårt Winter Kit som inkluderer SCALP.SPA WASH, SCALP.SPA SCRUB og en luksuriøs børste – alt du trenger for å ta vare på håret og hodebunnen i vintermånedene.

SCALP.SPA WASH gir fuktighet og næring til tørt hår, mens SCALP.SPA SCRUB eksfolierer og revitaliserer hodebunnen. SCALP.SPA BRUSH som kan benyttes i sirkulære bevegelser for å skrubbe hodebunnen med SCRUB eller som en vanlig hårbørste. Dette er din ultimate redning for å opprettholde glans, styrke og en sunn hodebunn når temperaturene synker.

Ikke gå glipp av sjansen til å skjemme bort håret ditt denne vinteren. Kjøp 2 KEVIN.MURPHY produkter og få ditt gratis Winter Kit med SCALP.SPA produktene – en eksklusiv gave til deg selv og ditt hår. Gjør vinteren til din tid for skjønnhet og velvære!

Generelle egenskaper
Salgsenhet stk
Produktnummer fra produsent 90905169
Serie Kampanjer
Lenker
Min side