Skip to main content
Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

P2 2023: K18 Back Bar Tilbud

Varenr.: 90904924

Gi kunden de aller beste resultatene i frisørstolen, samtidig som du tar vare på hårets integritet. Forfør kunden i stolen med en behagelig K18 behandling samtidig som kunden raskt vil merke resultater og forskjell på håret sitt der og da. Forhåpentligvis vandrer kunden ut med K18 i handleposen fra din salong etter sitt besøk og gleder seg til å komme tilbake for neste behandling.

K18 MIST
K18 Mist forbereder håret før kjemiske behandlinger slik at det er i sin sterkeste og mest motstandsdyktige tilstand under selve behandlingen. K18 Mist vil ikke påvirke fargeresultatet av den kjemiske behandlingen.

Dette produktet burde alle behandlinger starte med. Den lett alkaliske pH verdi - en i produktet (7.5 – 8.0) er utviklet for å åpne hårets skjellag, raskt trekke inn i cor - tex og fokusere på de skadede områdene. Deretter regenerer og gjenoppbygger K18Peptide hårets styrke og elastisitet.

K18 MASK
Gi kunden det beste resultatet med den eneste patenterte bioaktive peptid-be - handlingen klinisk bevist å reparere og reversere skader fra kjemiske behandlinger og varmeverktøy. K18 er det første produktet i historien som kan koble sammen de ødelagte keratink - jedene på nytt. Dette gjøres ved å trenge inn i cortex og gjenskape disulfidbindingene på tvers av sidene på stigen, og så koble sammen de ødelagte keratinkjedene på nytt. Håret er nå reparert og gjenoppbygget til en nær uskadet stand med styrke og elastisitet

Kjøp
2 x K18 Molecular Repair Mask 150ml
1 x K18 Molecular Repair Mist 300ml 


35% rabatt

Generelle egenskaper
Salgsenhet stk
Produktnummer fra produsent 90904924
Serie Kampanjer
Lenker
Min side