Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator


NYHET! Kommer snart i salong!

Vi introduserer en helt unik måte å behandle hår og hodebunn i salong, uten behandlingstid og med umiddelbare resultater!

Nå kan du skreddersy behandlinger ved hjelp av digitale verktøy for å sikre det rette valget av booster og serum som vil passe akkurat din kunde.

Gjennom den perfekte blandingen av natur og teknologi tilbyr vi umiddelbare og langvarige resultater, uten noen behandlingstid.

Håret ditt er like unikt som deg. Derfor har vi laget Naturaltech Tailoring - en eksklusiv behandlingsserie som kan tilpasses til ditt hår.

Ikke bare gir den umiddelbare resultater UTEN behandlingstid, den er også like bra for miljøet som den er for håret ditt. Hver av de 24 mulige hårinfusjonene inneholder en naturlig aktiv ingrediens, studert i Davines Scientific Garden i Parma og dyrket i Italia i tråd med prinsippene for regenerativ økologisk landbruk.

 

 

 

 
Vårt eksklusive diagnoseverktøy for hårpleie

Den skreddersydde hårbehandlingen starter med en konsultasjon med din kunde i salong ved bruk av vårt eksklusive digitale verktøy for en unik tilpasning av rett behandling. Resultatene gjør det mulig for deg å identifisere de primære og sekundære hårproblemene og gi deg personlig veiledning for å kunne lage en dedikert oppskrift fra Naturaltech Tailoring-serien som du blander til kunden din på stedet. Dette vil oppleves unikt og spesielt for kunden din. Det er opp til deg hvor lang behandlingstid du vil bruke på kunden. Du kan gi umiddelbar behandling eller sette den sammen med lenger massasjebehandling.

 

Én serie, 24 måter å forbedre hårets helse på

Våre urtebaserte hårinfusjonsbehandlinger kombinerer to viktige komponenter: en naturlig utledet base og en botanisk ekstraktforsterker. Resultatet er en flytende formel som er tilpasset deg, enkel å påføre og som gir umiddelbare resultater uten noen behandlingstid.

Totalt sett finnes det 24 mulige kombinasjoner, hver av dem gir umiddelbare effekter uten behandlingstid, så du vil merke forskjellen allerede før du forlater salongen.


Serumbasen har et høyt innhold av naturlig avledet ingredienser

Du har et utvalg av 4 innovative baseprodukter.
Baseproduktet velges på bakgrunn av det primære hår og hodebunnsprobleme du  identifiserer på din kunde og som det digitale diagnostiseringsverktøyet kan også hjelpe deg med.

 


Deretter tilsetter vi en av 6 botanisk boostere

Når du har bestemt deg for den mest passende basen for din kunde, er det på tide å bygge opp urteinntrengningen ved hjelp av en av seks botaniske boostere/ ekstraktforsterkere, med ingredienser dyrket ved hjelp av regenerativ økologisk jordbruk.

To måter å oppleve Naturaltech Tailoring på

Enten kunden har tid til å skjemme seg bort eller trenger raske resultater,
har vi designet en Naturaltech Tailoring-opplevelse for deg og din salong.

 

For øyeblikkelige resultater, raskt: Herbal Hair Infusion Fast Treatment
Hvis kunden trenger raske resultater, velg Herbal Hair Infusion Fast Treatment, som gir umiddelbare resultater uten ventetid. Diagnostiseringsprosessen er enkel takket være vår Naturaltech Tailoring Consultation Digital Tool, og du kan enkelt lage en skreddersydd behandling til kunden.
 

For en mer luksuriøs opplevelse: Herbal Hair & Scalp Ritualistic Treatment
Når kunden ønsker litt ekstra luksus, pleie og ro. Etter en grundig konsultasjonsprosess, både visuelt og med det digitale verktøyet kan du skreddersy Herbal Hair & Scalp Ritualistic-behandling til kunden din. Påfør produkt med en beroligende børste før man avslutter opplevelsen med en avslappende håndmassasje. Her kan man selv velge hvor lang tid man skal bruke på kunden. Man kan også tilby NaturalTech hodebunnsmassasje hvor du kan variere fra bare noen minutter og opp til 30. min behandling.

 

 


Bærekraftige hårbehandlinger fra Davines

Historien om Naturaltech Tailoring har sine røtter i Davines' vitenskapelige hage i Parma, Italia. Her har våre forskere studert tusenvis av planter og latt seg inspirere av naturens visdom for å erstatte syntetiske kjemikalier med ingredienser av naturlig opprinnelse. Det betyr at produktene våre er fri for silikon og kunstige dufter.

Våre botaniske ingredienser dyrkes bærekraftig i samarbeid med lokale økologiske bønder som bruker regenererende metoder. Deretter ekstraheres ingrediensene med lavenergimetoder for å beskytte planeten vår samtidig som de fremhever den unike skjønnheten i håret ditt.

Og det er ikke bare formuleringene våre som er bærekraftige - vi har også lagt mye innsats i å gjøre emballasjen vår så miljøvennlig som mulig. Våre innovasjoner inkluderer en gjenbrukbar flaskeapplikator, fullt resirkulerbar emballasje og flasker laget av resirkulert plast fra forbrukere. I tillegg blir alle våre behandlinger produsert og pakket på det karbonnøytrale Davines Village.

Davines NaturalTech Tailoring Intro

Varenr.: 90905053
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Naturaltech Tailoring Herbal Hair Infusion - skreddersydde profesjonelle salongbehandlinger tilbyr vi umiddelbare og langvarige resultater, uten noen behandlingstid.


KJØP:
1 x Radiance Base 500ml
1 x Volume Base 500ml
1 x Moisture Base 500ml
1 x Strength Base 500ml
1 x Hydrating Booster 150ml
1 x Volume Booster 150ml
1 x Illuminating Booster 150ml
1 x Fortifying Booster 150ml
1 x Controlling Booster 150ml
1 x Blonde Brightening Booster 150ml


1 x Konsultasjonshjul
1 x Kit med bilder
1 x Teknisk Brosjyre
1 x Salongbrosjyre
1 x Prosuktdisplay
2 x Applikatorflasker
4 x Basepumper
1 x Show card kit
+ Digital konsultasjonsverktøy
 

 

Pris:     7.390,-
Verdi:  8.682,-
Rabatt: 15%

Pris Base per stk: 799,-
Pris Booster per stk: 699,-

Naturaltech Tailoring Herbal Hair Infusion - skreddersydde profesjonelle salongbehandlinger. Davines har utviklet en enestående Herbal Hair Infusion behandling som kan tilpasses fullstendig for å imøtekomme ditt hårs spesifikke behov, verken mer eller mindre. Gjennom den perfekte blandingen av natur og teknologi tilbyr vi umiddelbare og langvarige resultater, uten noen behandlingstid.

Generelle egenskaper
Salgsenhet stk
Serie Kampanjer
Produktnummer fra produsent 90905053
Lenker
Min side