Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde Bli Kunde

Den rosa Millennial trenden de siste årene modnes og får en krydret overflate,
og gir rom for mer sofistikerte og sterke fargekombinasjoner å dukke opp.

Terrakotta, rust og nye rødfarger leder veien inn i en fargerevolusjon, som brobygger
gapet mellom nostalgien fra 70-tallet og moderne, futuristisk design.

Dempede rødfarger og jordnære, kjølige nyanser setter alltid et stort uttrykk uten å være for påtrengende.
Matte fargefinish er for øyeblikket svært populære, men man forventer at glansfulle teksturer vil dukke opp i årene som kommer.

 

Vi har valgt 6 nye nyanser som komplementerer hverandre, samtidig som de gir en bredere kreativ skala og utvalg av salongtjenester. En sesongmessig utvalg av nyanser: sofistikerte mørke rødfarger for å omfavne varme høsttoner som passer til mørkt hår og de som ønsker å skille seg ut, og lyse kjølige brune farger for en veldig naturlig brunettlook.

 

Davines View 6 New Shades

Varenr.: 90905052
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Vi kommer med 6 nye nyanser som komplementerer hverandre, samtidig som de gir en bredere kreativ skala og utvalg av salongtjenester. Et sesongmessig utvalg av nyanser: sofistikerte mørke rødfarger for å omfavne varme høsttoner som passer til mørkt hår og de som ønsker å skille seg ut, og lyse kjølige brune farger for en veldig naturlig brunettlook.

Kjøp 3 stk av hver nyanse:

3 x 5.4
3 x 6.27
3 x 7.3
3 x 7.51
3 x BRONZE
3 x RUBY

Pris     2.430,-

 

Pris     2.430,-


Vi kommer med 6 nye nyanser!!!

Rosa trenden fra Millenials de siste årene modnes og får en krydret overflate, og gir rom for mer sofistikerte og sterke fargekombinasjoner å dukke opp.

Terrakotta, rust og nye rødfarger leder veien inn i en fargerevolusjon, som brobygger gapet mellom nostalgien fra 70-tallet og moderne, futuristisk design.

Dempede rødfarger og jordnære, kjølige nyanser setter alltid et stort uttrykk uten å være for påtrengende. Matte fargefinisher er for øyeblikket svært populære, men man forventer at glansfulle teksturer vil dukke opp i årene som kommer.
 

Vi valgte nyanser som komplementerer hverandre, samtidig som de gir en bredere kreativ skala og utvalg av salongtjenester. Et sesongmessig utvalg av nyanser: sofistikerte mørke rødfarger for å omfavne varme høsttoner som passer til mørkt hår og de som ønsker å skille seg ut, og lyse kjølige brune farger for en veldig naturlig brunettlook.

Generelle egenskaper
Salgsenhet stk
Produktnummer fra produsent 90905052
Serie Kampanjer
Lenker
Min side