Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde Bli Kunde

KEEP MY COLOUR BLONDE TONING SPRAY

Varenr.: 90905060
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

INTRODUSERER: KEEP MY COLOUR BLONDE TONING SPRAY

Nøytraliserer gulskjær og forsterker blonde toner. Gir varmebeskyttelse opp til 220°C. Beriket med Argan- og marulaolje for fuktighet og glans. Spray på rent, fuktig hår, style som ønsket. Perfekt for blondt hår, men også for brunt hår.

Eleven Blonde Toning Spray Intro

Kjøp 6 x Eleven Blonde Toning Spray 200ml

Få 1 x Eleven Blonde Toning Spray 200ml

Rabatt: 26%

Din kunde: Kjøp Eleven Blonde Toning Spray til introduksjonstilbud 299,- (ord 349,-)

Fuktighet og pleie: Argan- og marulaolje er kjent for sine fuktighetsgivende og nærende egenskaper. Disse verdifulle ingrediensene finner du også i vår toningspray. De tilfører håret ditt dyp fuktighet, mykhet og glans, samtidig som de bidrar til å styrke og beskytte hårstråene.

 

Enkel bruk, skreddersydd resultat: Keep My Colour Blonde Toning Spray gir deg full kontroll over resultatet. Du kan spraye så lite eller så mye som du ønsker, avhengig av hvor intens toning du ønsker. Den enkle påføringen gjør det enkelt å distribuere produktet jevnt i håret.

 

Perfekt for alle blonde nyanser: Enten du er en lys blondine eller har en dypere blond nyanse, passer vår toningspray perfekt for deg. Den hjelper med å bevare fargens friskhet og klarhet uansett hvilken blonde nyanse du har.

 

Bruksanvisning: Spray toningsprayen jevnt på rent, fuktig hår, fra røttene til tuppene eller der du ønsker å tone. La produktet være i håret og style som ønsket.

 

Gjør din rutine komplett: For optimalt resultat anbefaler vi å kombinere vår Keep My Colour Blonde Toning Spray med våre andre produkter i BLONDE-serien. Bruk Keep My Colour Blonde Shampoo som en hverdagssjampo med kraftig toningseffekt, Keep My Colour Blonde Conditioner for lett toning og Keep My Colour Treatment Blonde som en ukentlig dyppleiende kur med lett toning.


Generelle egenskaper
Salgsenhet stk
Serie Kampanjer
Produktnummer fra produsent 90905060
Lenker
Min side