Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator
Produktet er ikke aktivt!

Gi håret ditt den ultimate forvandlingen det fortjener med vår kraftfulle trio for tørt hår! Vi vet hvor frustrerende det kan være med tørt, livløst og skadet hår, og derfor har vi skapt en løsning som virkelig fungerer.

La oss starte med HYDRATE-ME.WASH, vår enestående fuktighetsgivende sjampo som gir håret ditt den dype næringen det har lengtet etter. Dette er ikke bare en vanlig sjampo - den er beriket med luksuriøse antioksidanter som du vanligvis finner i førsteklasses hudpleieprodukter. Resultatet? Et sterkere, sunnere og mer glødende hår, som er rustet til å takle hverdagens påkjenninger. For deg som ønsker en virkelig forandring og vil si farvel til slitasje, er HYDRATE-ME.WASH svaret.

Men vi stopper ikke der. Vi vet at tørt hår trenger mer enn bare en god sjampo. Derfor har vi skapt HYDRATE-ME.RINSE, en luksuriøs balsam som går langt utover vanlig hårpleie. Den lukker hårstråene, sier farvel til slitte tupper og gir håret den intense fuktigheten det behøver. Med kraften fra Kakaduplomme og Jojoba får håret tilbake elastisiteten og kollagennivået det har savnet. Det er på tide å gi håret ditt den reparerende pleien det lengter etter.

Og sist, men definitivt ikke minst, har vi STYING.ALIVE - en eksepsjonell leave-in behandling uten olje som gir umiddelbar reparasjon til skadet eller farget hår. Dette vektløse underverket går utover vanlige produkter ved å gi håret økt elastisitet, bekjempe tørrhet og gjøre floker enklere å gre gjennom. Silkeproteiner og essensielle oljer smelter sammen for å gi håret ditt en ny start - fuktig, fleksibelt og utrolig mykt.

Så, er du klar for en total forvandling? Med STAYING.HYDRATED kan du si farvel til kjedelig, tørt og skadet hår.

Velkommen til en verden der håret ditt stråler av liv, vitalitet og glans - hver dag!

STAYING.HYDRATED

Varenr.: 90905072

Opplev en total hårfornyelse med vår kraftfulle behandling for tørt hår. Slutt å bekymre deg for kjedelig, tørt og skadet hår. Vår HYDRATE-ME.WASH sjampo gir intens næring og styrke, mens HYDRATE-ME.RINSE balsamen lukker hårstråene og bekjemper slitte tupper. For en ekstra boost, gir STYING.ALIVE leave-in behandlingen umiddelbar reparasjon og økt elastisitet - uten tynge ned håret. Si hei til revitalisert, mykt og glansfullt hår - hver dag!
Kjøp
6 x Hydrate Me Wash 250ml
6 x Hydrate Me Rinse 250ml


6 x Staying Alive 150ml

Rabatt: 34%
Din kunde: Kjøp Kevin Murphy Hydrate Me Wash & Rinse 250ml, og få med Staying Alive 150ml på kjøpet (verdi 459,-)


Generelle egenskaper
Salgsenhet stk
Produktnummer fra produsent 90905072
Serie Kampanjer
Lenker
Min side