Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Perfectly Imperfect - det perfekte uperfekte

PERFECTLY IMPERFECT HANDLER OM HEMMELIGHETER, KJÆRLIGHET, DELING OG OMSORG.

Perfectly Imperfect er for den blonde jenta på farten. Alt handler om å omfavne den sexy, ubekymrede, tilbakelente, rotete hårlooken, så den ser ut til å komme naturlig. Så ikke klandre oss hvis vennene dine begynner å lure på om du faktisk våknet slik.


En sjenerøs spray av Omniblondes Perfectly Imperfect tørr teksturspray kan gjøre selv det fineste, kjedeligste hår til nydelige rotete bølger. Bruk fingrene til å skrubbe og forme til du har nådd ønsket tekstur, og ikke vær redd for å legge til mer hvis du trenger det, alle liker den avslappede, innlevde looken.

 

Infundert med Omni Lightening Defense Complex® for å få håret til å holde seg ekstra fuktig og sterkt hele dagen lang. For alle blonde hårtyper.

Hvordan?

Rist den godt før bruk. Start fra toppen av hodet etter styling for lett tekstur og volum – bruk fingrene til å kruse opp håret, form og definer det, for å få det perfekte rotete håret du drømmer om.


Når?

Den vil gi håret ditt grep til nesten alle typer styling. Skaper langvarig hold - den lille rotete sexyheten.

Hvorfor?

Designet i en vakker lys rosa farge med en luksuspumpe, så produktet sprayer på den perfekte måten. Denne usynlige luksussprayen med tørr tekstur skaper utrolig tekstur og vakkert volum. Dette er et must for enhver person som elsker blondt hår.

Størrelse?

Vår Perfectly Imperfect Texturizing Spray kommer i to størrelser.
250 ml. - Full størrelse til badet ditt.
100 ml. - Den perfekte størrelsen for veske, reise eller gave.

Lenker
Min side