Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

pH.. og hvorfor det er så viktig!

pH-verdien i hvert produkt spiller en viktig rolle for hårets helse.

HVA ER pH-VERDIER? PH -nivået angir surheten eller basen i hårproduktene våre. pH-nivåer varierer fra 1 til 14. Alt under 7 regnes som surt, og alt over 7 er alkalisk.

HVORDAN PÅRVIRKER pH-VERDIEN HÅRET? Vanligvis har menneskehår en naturlig pH på 4,5 til 5,5. Når vi bruker produkt i håret, påvirker pH -nivået i produktet håret. Et høyt pH-nivå i et produkt vil åpne opp skjellaget. Et lavt pH-nivå vil bidra til å lukke det. Det visuelle resultatet av et åpent skjellager kjedelig livløst hår. De visuelle og fysiske egenskapene til et lukket skjellag vil produsere sterkere, mer glansfult hår. I utgangspunktet vil et lukket skjellag reflektere lys og gi håret glans.

BIOLOGIEN I PRODUKTENE. Vi velger pH -nivåene i produktene våre basert på formålet med hvert produkt. Sjampoene våre har pH 5,5 - 6,5 fordi dette var det optimale nivået for å la håret være rent og sunt, mens gjenopprettende ingredienser forblir effektive. Balsamene og behandlingene våre har lave pH-nivåer for å lukke håret, og gir lengre varighet på fargen, mindre krus og mer fuktighet og glans.

Lenker
Min side