Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

pH FORTELLING


pH er spesielt viktig å utnytte i solen!

Om sommeren trenger vi beskyttelse mot solen, havet og andre miljøpåvirkere. Den nøye balanserte pH-verdien i produktene våre gir den ekstra beskyttelsen håret trenger.

pH-nivået i vår Rejuvenation Shampoo er den mest gunstige. Den er mellom 5,5 - 6,5 for å åpne skjellaget og etterlate håret rent, forynget og sunt. Ingredienser som restaurerer, forblir effektive.

Detox og Leave-In

pH-nivåene i vår detox-shampoo Clean Up Your Act er lavere; 5,0 - 5,5. Den åpner skjellaget og fjerner smuss, flass og rester av produkt, og etterlater hårstråene super rene og hodebunnen «finpusset». Som alle våre andre produkter er den selvsagt fargesikker. 

Leave in behandlingene er 3,5 - 4,5 og vil sørge for å holde skjellaget og flisete tupper lukket og skinnende.

Klinisk bevist forskning 

Vår magisk transformerende Intense, Violet- og tomatbehandling har en lav pH på 3,5 - 4,0. Produktene gir gjenoppretting fra innsiden av hårstrået, og lukker kutikula også på overflaten av håret - vi kaller maskene for magi i en krukke. Vår siste testing fikk produktene klinisk bevist, hvor maskene reparere blondt hår med 85 % fra innsiden av hårstrået til utsiden av hårstrået etter kun en runde med masken.

Lenker
Min side