Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Skin Regimen Microalgae Essence 100ml

Varenr.: 11720
EAN: 8004698186420
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Microalgae Essence er ideell for daglig bruk etter rensing for å gi huden mer energi og optimal fuktighet i lengre tid, samtidig som den bekjemper daglig stress, varme og air condition.

Microalgae Essence er ideell for daglig bruk etter rensing for å gi huden mer energi og optimal fuktighet i lengre tid, samtidig som den bekjemper daglig stress, varme og air condition. Den er beriket med en unik mikroalge for å stimulere celleenergi, 7 essensielle komponenter i hudens naturlige fuktighetsfaktor (NMF) og tre økologiske supermat-ekstrakter, for å motvirke tidlig aldring. Den innovative, kjølende og serum-lignende teksturen absorberes raskt og gir huden umiddelbart et mer glødende, duggfrisk og sunt utseende. Den plantebaserte, veganske formelen passer for alle hudtyper.

 

Fordeler:

Energigivende og oppfriskende konsentrert essence for stresset, dehydrert og aldrende hud, ideell for daglig bruk etter rensing. Plantebasert, vegansk formel med 96,0% naturlige ingredienser.

EFFEKTIVITETSTESTER:
Økning i celle-vitalitet på opptil +72,9% av ATP-syntesen*. In vitro-test på keratinocytter, påføring av Microalgae Essence. '+26% mer hydrert hud etter 1 times bruk av produktet.* **klinisk test, instrumentell måling, 20 kvinner, påføring av Microalgae Essence, to ganger daglig.

 

Hvordan bruke:

Påfør 2 pumper i håndflaten, gni hendene sammen og inhaler. Påfør deretter lett press med fingertuppene og klapp produktet inn i huden fra midten av ansiktet og utover, og fra haken og oppover, til det er helt absorbert.

Ingredienser:

LONGEVITY COMPLEX™ inneholder tre økologiske supermatvarer som motvirker for tidlig aldring forårsaket av stress, forurensning og livsstil. Produktet inneholder også UNICELLULAR MICROALGAE, en ferskvannsalge som aktivt stimulerer stoffskiftet og gir huden en energiboost. Formulaen består av 96,0% ingredienser av naturlig opprinnelse.

Generelle egenskaper
Salgsenhet 100ml
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004698186420
EAN koder (alle) 8004698186420
Produktnummer fra produsent 11720
Merkevare Comfort Zone
Serie Skin Regimen
Lenker
Min side