Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Kevin Murphy Blonde Angel Wash 250ml

Varenr.: KMU15369
EAN: 9339341017059
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Få tilbake den fine, blonde tonen i håret ditt med BLONDE.ANGEL.WASH. Shampooen tar for seg alle blonde toner ved hjelp av ingredienser som blant annet Lavender.

Få tilbake den fine, blonde tonen i håret ditt med BLONDE.ANGEL.WASH. Shampooen tar for seg alle blonde toner ved hjelp av ingredienser som blant annet Lavender.

Slik gjør du
WASH. RINSE. REPEAT.
Påføres i vått hår og masseres inn i hår og hodebunn. Skyll ut og bruk deretter BLONDE.ANGEL.RINSE. Kan brukes daglig og som en del av vårt BLONDE regime.

Fordeler
'- Opprettholder og bedrer blondt og grått hår
- Motvirker blass farge
- Gir håret glans
- Kjølner tonen i håret
- Motvirker fargetap
Sulfatfri, Parabenfri og Cruelty-free

Nøkkelingredienser
Inneholder Salvie, Grapefrukt og Ylang Ylang som styrker håret, gir det vitalitet og balanserer hodebunnen. Sulfat- og paraben. Murumuru Seed Butter er rik på essensielle syrer og kommer fra Astrocaryum Murumuru treet i Brazil. Tilfører hydro-lipid balanse som forbedrer fuktighet og glans. Shea Butter gir fuktighet til tørt og skadet hår fra rot til tupp. Reparerer og beskytter mot skadelige miljøomgivelser, tørrhet og skjørhet. Den absorberes hurtig og totalt i hår og hodebunn for å gi fuktighet uten å tette hårstrået. Den er spesielt nyttig for behandlet hår og hår som hyppig er utsatt for varmeverktøy. Tilbakefører glans til skadet hår. Mangifera Indica (Mango) Seed Butter lindrer og beskytter håret. Jojoba Seed Oil hydrerer håret samtidig som den virker beroligende for hår og hodebunn. Sunflower Seed Extract er rik på vitaminer og antioksidanter som er essensielle for hårets helse. Ingrediensen sørger for å bevare hårfargen og gir masse pleiende fuktighet.

Kevins tips
Nøkkelen til et vakkert, blondt hår er pleien du gir det. Ved å bruke vårt BLONDE regime opprettholder du de fine tonene og blir kvitt det gule skjæret eller blasst hår
Generelle egenskaper
Salgsenhet 250ml
Merkevare Kevin Murphy
Produktkategori Shampoo
EAN kode 9339341017059
EAN koder (alle) 9339341017059,9339341007555,9339341002307
Produktnummer fra produsent KMU15369
Merkevare Kevin Murphy
Serie Kevin Murphy Care
Lenker
Min side