Til toppen

Eleven Australia


HÅRPLEIE GJORT ENKELT

Vi er hårpleien som gjør nøyaktig det produktene våre sier. Vi tror på at hårpleie ikke trenger å være komplisert – når det kan være enkelt. Vi kommer fra Australia, og det samme gjør ingrediensene våre. Produktene våre er laget av naturlige og lette ingredienser som skal pleie håret, uten følelsen av produkter i håret. Vi er vegansk, dyrevennlig og miljøvennlig.

Sorter Navn (a > å)

3 MINUTE REPAIR RINSE OUT TREATMENT

Mykt, næret hår er bare 3 minutter unna. Formelen inneholder flere fuktighetsgivende ingredienser og proteiner for å behandle og reparere tørt, fargeskadet hår.
ELE019

3 MINUTE RINSE OUT TREATMENT 200ML

Mykt, næret hår er bare 3 minutter unna. Formelen inneholder flere fuktighetsgivende ingredienser og proteiner for å behandle og reparere tørt, fargeskadet hår.
ELE003

Eleven 3 Minute Rinse Out Treatment 50ml

En blanding av protein og fuktighet for å styrke og gi næring til tørt, skadet hår. Blandingen av sheasmør og hydrolyserte hveteproteiner behandler mens du reparerer håret.
ELE061

BELT BAG

Trendy Belt Bag i sort fra ELEVEN Australia, plass til alt du trenger!
ELEA066

ELEVEN AUSTRALIA BON BON'S HYDRATE

Den perfekte gaven til adventkalenderen, Secret Santa eller som en liten vennegave! Passer for de som trenger fuktighet og næring uten å tynge håret!
90904785

ELEVEN AUSTRALIA BON BON'S REPAIR

Den perfekte gaven til adventkalenderen, Secret Santa eler som en liten vennegave! For de som har tørt og skadet hår og trenger reparasjon, fuktighet & næring til håret!
90904787

Eleven Comb Orange

En antistatisk, bred tannkam i karbonfiber for å vikle og style hår. Perfekt for å børste ut krøllene for en mer uanstrengt look!
ELET024

Eleven Curling Iron

ELEVEN Australia Curling Iron er det ultimate stylingsverktøyet for å skape bouncy volum, store og vakre krøller eller uanstrengte bølger. Electroplating skaper jevn varme for jevne, skinnende krøller og bølger som varer hele natten. Krølljernet (32 mm) har en ekstra tett klips for å forhindre glidning. Funksjoner: • 32 mm i diameter • 5 varmeinnstillinger • Oppvarmes umiddelbart til maksimalt 232C ̊ • Varmebestandig design med en kald tupp med sikkerhetsstativ som beskytter overflater. • Electroplating for jevnere, glansfulle krøller og bølger. • Profesjonell lengde med 360 roterbar strømledning på 3 meter. • Slås av automatisk etter en time uten bruk
ELET043