Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Verdant AS er en velværeleverandør som ble etablert i 2008. Til tross for vår relativt korte historie har vi allerede gjort oss positivt bemerket i bransjen og finnes i noen av landets mest attraktive salonger. For oss er høy kvalitet, ytelse og bærekraft ekstremt viktig, og velger utelukkende merkevarer som ivaretar dette. Vi streber etter høye bærekrafts mål både når det kommer til bærekraft og arbeidsmiljø for våre ansatte.

De ansatte i selskapet har solid erfaring og vi har som målsetning om å jobbe med de fremste frisør- og hudpleiesalongene i Norge. Vi har allerede etablert oss som en preferert leverandør av kvalitetsprodukter til den bevisste frisør og hudpleier, og vi fokuserer på tett og personlig oppfølging av den enkelte salong. Vi legger vekt på meget høy grad av kompetanseutvikling blant våre egne medarbeidere, og egne utviklingsprogram utarbeides for den enkelte.

Vi har i vår portefølje globalt anerkjente merkevarer som de siste årene har vært svært synlig i bransjen nasjonalt og internasjonalt, og har kontinuerlig fått redaksjonell omtale i kjente magasiner verden over. Til tross for Verdant`s relativt korte historie har vi allerede gjort oss positivt bemerket, og våre merker er allerede å finne i noen av landets mest attraktive frisør og hudpleie salonger.

Gjennom oss i Verdant skal du som frisør eller hudpleier oppleve et komplett tilbud av produkter, verktøy, faglig kompetanse og inspirasjon, fremtidsrettede løsninger, trygghet og engasjerte medarbeidere.

Med våre nye lokaler i Strusshamn, ønsker vi å kunne tilby det beste innen utdanning. Vi håper dette vil være et samlingspunkt for alle våre samarbeidspartnere og et sted vi kan vokse sammen. For oss er utdanning nøkkelen til trygghet, kompetanse og kreativitet.

 

Nordic Ocean Watch

Verdant AS har alltid ønsket å ha en positiv påvirkning på miljøet og menneskene rundt oss. Vi er veldig stolt av å ha inngått et samarbeid med miljøkollektivet Nordic Ocean Watch, som jobber for å ta vare på havet og vårt mest bærekratige merket Davines. Sammen ønsker vi å engasjere og inspirere flere til å bidra med egne miljøinitiativ. Vi donere et fastsatt beløp for hvert solgte Davines Essential Haircare produkt til Nordic Ocean Watch, slik at de kan engasjere enda flere til å ta del i denne viktige saken. I tillegg skal vi være med å arrangere strandryddedager i hele landet og andre kreative miljøinitiativ

 

Sykehus-klovnene

Det er blitt en viktig sak for oss å bidra med økonomisk støtte til Sykehusklovnene da de bidrar til livsglede og mestring i møte med syke barn. Pårørende forteller hvordan disse møtene bidrar til større livsglede og mestring av en vanskelig sykehushverdag. Foreldre beskriver også hvordan sterkere selvfølelse hjelper barna deres å hente frem friske krefter. Klovnenes tilstedeværelse reduserer også behovet for beroligende midler og uønsket bruk av tvang. Forskning viser også at latter og glede reduserer smerte, styrker immunforsvaret og gir mindre stress

 

We Care

We Care er et årlig arrangement Verdant startet med i 2019. Med stort fokus på miljø, etikk og bærekraft er dette også en helg fylt med faglig opplæring med kjente navn innen frisørbransjen som kommer med nyttige tips til frisørene samt inspirasjon gjennom fantastiske hårshow. Det er en helg spekket med faglig påfyll samt en flott tid å knytte gode bånd til alle våre samarbeidspartnere. Penger som kommer inn via dette arrangemnetet går til alle våre hjerteorganisasjoner, Nordic Ocean Watch, Sykehusklovnene og sist men ikke minst Dyrebeskyttelsen Norge.

Lenker
Min side