Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Populære kampanjer

Kevin Murphy KEVIN.MURPHY REPAIR-ME 500ml

Oppdag den ultimate hårpleieopplevelsen med vår eksklusive kombinasjon av Kevin Murphy Repair Me Wash og Rinse. Disse to nøye utvalgte produktene vil forvandle håret ditt med sin kraftige, reparerende formel.

Kevin Murphy Repair Me Wash 500 ml
En gjenoppbyggende og reparerende shampoo som renser håret skånsomt samtidig som den tilfører nødvendige næringsstoffer. Beriket med superfood-proteiner fra Grønne Erter, gir denne shampooen en kraftig dose antioksidanter og aktive ingredienser fra Paw Paw-frukt. Disse komponentene bekjemper frie radikaler, beskytter håret, og etterlater det mykt og glansfullt. Formelen er sulfat- og parabenfri, noe som gjør den skånsom mot både hår og hodebunn.

Kevin Murphy Repair Me Rinse 500 ml
En gjenoppbyggende og reparerende conditioner som gir intensiv fuktighet og styrke til håret. Denne balsamen kombinerer superfood-proteiner fra Grønne Erter med næringsrike vitaminer fra Acai, Aloe Vera og Shea Butter. Resultatet er et mykere, sterkere og mer glansfullt hår. Formelen er parabenfri og bidrar til å opprettholde hårets helse på en naturlig og effektiv måte.

Fordeler med Kevin Murphy Repair Me Wash & Rinse:
-Gjenoppbyggende og reparerende egenskaper for skadet hår
-Sulfat- og parabenfri shampoo for skånsom rens
-Superfood-proteiner fra Grønne Erter som gir næring og styrke
-Antioksidanter og aktive ingredienser fra Paw Paw-frukt som beskytter håret
-Vitaminer fra Acai, Aloe Vera og Shea Butter for optimal fuktighet og glans
-Etterlater håret mykt, glansfullt og sunt

Gi håret ditt den luksuriøse pleien det fortjener med Kevin Murphy Repair Me Wash og Rinse. Din vei til sterkt, glansfullt og vakkert hår starter her!

Inneholder
6 x Repair-Me Wash 500ml
6 x Repair-Me Rinse 500ml

Rabatt: 36%

Din kunde: Kjøp Kevin.Murphy 500ml for kun 499,- (verdi 798,-)

90904942
Kevin Murphy KEVIN.MURPHY HYDRATE-ME 500ml

Kevin Murphy Hydrate Me Rinse
En meget fuktighetsgivende conditioner med Kakaduplomme og Jojoba som gjenoppretter elastisiteten og kolagennivået i håret. For vakkert, sunt og glansfullt hår. Formelen er parabenfri.

Kevin Murphy Hydrate Me Wash
En fuktighetsgivende shampo med Kakaduplomme for kjemisk tørt hår. Vitamin A, E og C sørger for silkemykt hår og mye fuktighet. Passer alle hårtyper.

Fordeler med Kevin Murphy Hydrate Me Wash & Rinse:
- Meget fuktighetsgivende
- Gjenoppretter elastisiteten og kolagennivået i håret
- For vakkert, sunt og glansfullt hår
- Inneholder Kakaduplomme, Jojoba, Vitamin A, E og C
- Parabenfri formel for skånsom pleie
- Passer alle hårtyper

Gi håret ditt den fuktighetsgivende pleien det fortjener med Kevin Murphy Hydrate Me Wash og Rinse. Opplev silkemykt, sunt og glansfullt hår!

Inneholder
6 x Hydrate Wash 500ml
6 x Hydrate Rinse 500ml

Rabatt: 36%

Din kunde: Kjøp Kevin.Murphy 500ml for kun 499,- (verdi 798,-)

90904940
Kevin Murphy KEVIN.MURPHY ANGEL 500ml

Kevin Murphy Angel Rinse
En gjenoppbyggende balsam for fint, skjørt og farget hår. Essensielle oljer, Mango, kokos og grapefrukt tilfører fuktighet og styrker håret uten å tynge. Formelen er parabenfri.

Kevin Murphy Angel Wash
En gjenoppbyggende shampoo for fint, skjørt og farget hår. Styrker håret og skaper volum. Inneholder Grapefrukt, Lavendel, grønn te og hveteproteiner. Formelen er sulfat- og parabenfri.

Fordeler med Kevin Murphy Angel Wash & Rinse:
- Gjenoppbyggende egenskaper for fint, skjørt og farget hår
- Tilfører fuktighet og styrker håret uten å tynge
- Inneholder essensielle oljer, Mango, kokos og grapefrukt
- Sulfat- og parabenfri for skånsom pleie
- Skaper volum og styrker håret
- Inneholder Grapefrukt, Lavendel, grønn te og hveteproteiner

Gi håret ditt den gjenoppbyggende pleien det fortjener med Kevin Murphy Angel Wash og Rinse. Opplev sterkt, volumøst og fuktighetsrikt hår!

Inneholder
6 x Angel Wash 500ml
6 x Angel Rinse 500ml

Rabatt: 36%

Din kunde: Kjøp Kevin.Murphy 500ml for kun 499,- (verdi 798,-)

90904939
Kevin Murphy KEVIN.MURPHY PLUMPING 500ml

Kevin Murphy Plumping Rinse
En conditioner med ekstrakter fra Hemsleyarøtter og Oleanic syre som pleier, styrker og gjør håret tykkere og sterkere. Den forhindrer hårtap og etterlater håret beskyttet, glansfullt og fuktighetsrikt. Formelen er parabenfri.

Kevin Murphy Plumping Wash
En shampoo med Brennesle- og Ingefærekstrakt som styrker og gjør fint hår tykkere. Stimulerer og revitaliserer hodebunnen for å optimalisere hårets vekstvilkår og forhindrer hårtap. Håret etterlates mykt, glansfullt og styrket over tid. Formelen er paraben- og sulfatfri.

Fordeler med Kevin Murphy Plumping Wash & Rinse:
- Pleier og styrker håret
- Gjør håret tykkere og sterkere
- Forhindrer hårtap
- Beskytter og tilfører glans
- Fuktighetsgivende egenskaper
- Parabenfri formel for skånsom pleie
- Sulfatfri shampoo for mild rens

Gi håret ditt den styrkende pleien det fortjener med Kevin Murphy Plumping Wash og Rinse. Opplev tykkere, sterkere og mer glansfullt hår!

Inneholder
6 x Plumping Wash 500ml
6 x Plumping Rinse 500ml

Rabatt: 36%

Din kunde: Kjøp Kevin.Murphy 500ml for kun 499,- (verdi 798,-)

90904941
Kevin Murphy Kevin Murphy Young Again Focus

Young.Again Oil er mer enn bare en olje – det er hudpleie for håret ditt. Gi kundene dine den pleien de fortjener med dette revolusjonerende produktet som kombinerer naturens beste ingredienser for å gi håret intens næring, beskyttelse og glans.

Kjøp 12x Young.Again Oil 100ml
Få blant annet 12x Young.Again Dry Conditioner 100ml GRATIS (verdi 209 kr)!

90905261
Kevin Murphy Kevin Murphy Travel Size 2 for 1

I hele sommer kan kunden kjøpe 1 travel size og få med seg en på kjøpet! Superfint sommertilbud når man skal ut på tur eller vil teste nye produkter. Hele 50% rabatt!

90905259
Visning
Sorter
Kevin Murphy Kevin Murphy Session Spray 400ml

Dette er alle Session stylisters ultimate våpen når det kommer til å holde alt på sin rette plass. Bruk SESSION.SPRAY til å låse på plass en hver look med et vektløst og langvarig resultat. Til tross for produktets langvarige hold, er den lett å børste ut dersom du ønsker å gjøre forandringer.

KMU18361
Bonus
Kevin Murphy Kevin Murphy Cool Angel 1000ml

Kevin Murphy Cool Angel 250 ml er en glans-treatment med kald askefarge. Produktet inneholder en rik blanding av antioksidanter fra ingredienser som grønn te, olivenblader og frø fra grapefrukt. Disse ingrediensene sørger for å gi håret fuktighet og etterlater det friskt og med en ny fargetone. 250 ml

KMU15354
Bonus
Kevin Murphy Kevin Murphy Repair Me Wash 1000ml

En gjennoppbyggende shampoo med heftige proteiner fra bambus og silke amino syrer som styrker håret samtidig som den skånsomt fjerner urenheter. Opprettholder hårets fuktighetsnivå og motvirker tørt og skadet hår.

KMU15329
Kevin Murphy Kevin Murphy Scalp Spa Wash 250ml

En spesielt formulert shampoo designet med Micellesvann & ekstrakt fra sellerifrøsom har en beroligende effekt og renser hodebunnen. Etterlater håret med en ren og hydrert følelse.Rosevann hjelper å berolige hodebunnen med sine hudpleiende egenskaper som gir en ren,balansert og sunn hodebunn. Kokosnøttolje gir en overlegen fuktighet som bekjemper og motvirkerfremtidig tørrhet i hår og hodebunn. Sikker for alle hårtyper, inkludert farget hår, uten å påvirke fargen

KMU16352
Kevin Murphy Kevin Murphy Hydrate Me Wash 500ml

Kvitt deg med kjedelig, tørt og skadet hår! Bruker du HYDRATE-ME.WASH etterlater du håret med fuktigheten det har lengtet etter og behøver. Den passer ypperlig for alle som har tørt, slitt og skadet hår og som ønsker en forandring til det bedre. HYDRATE-ME.WASH er full av antioksidanter som gir håret en sunn glød og tar utgangspunkt i de samme ingrendiensene man finner i high-end hudpleieprodukter. Dette gjør at skjellaget i håret får et sterkere utgangspunkt.

KMU16214
Bonus
Kevin Murphy Kevin Murphy Angel Rinse 1000ml

En vektløs og volumgivende conditioner som øker cellulær vekst i hår og hodebunn. Den gir fuktighet og beskytter fint, tørt og farget hår uten å tynge håret.

KMU15371
Kevin Murphy Kevin Murphy Young Again Dry Conditioner 250ml

Kevin Murphy Young Again Dry Conditioner 250 ml en tørr-balsam som gir vektløs fuktighet uten å tynge håret. Den har flokeløsende effekt som gjør håret lett kambart og gir kontroll og naturlig glans. Perfekt å bruke sammen med tørr-sjampoo Fresh 250ml

KMU621
Kevin Murphy Kevin Murphy Session Spray 100ml

Dette er alle Session stylisters ultimate våpen når det kommer til å holde alt på sin rette plass. Bruk SESSION.SPRAY til å låse på plass en hver look med et vektløst og langvarig resultat. Til tross for produktets langvarige hold, er den lett å børste ut dersom du ønsker å gjøre forandringer.

KMU477
Kevin Murphy Kevin Murphy Young Again Wash 40ml

Kevin Murphy Young Again Wash 40 ml er en styrkende shampoo som inneholder et kompleks av hele 20 aminosyrer. Anti-aging ekstrakter fra Lotus, Orkide, Baobab og Immortelle gir ungdommelig glans, styrke og fuktighet til tørt og skadet hår. Paraben- og sulfatfri 40ml

KMU265
Bonus
Kevin Murphy Kevin Murphy Repair Me Rinse 1000ml

Gjenoppbyggende og regenererende balsam med Shea Butter og Aloe Vera Extract som skånsomt smører skjellaget. Beskytter mot ytre påvirkninger og gir håret mer reflekterende glans samtidig som håret blir mer samarbeidsvillig.

KMU15410
Kevin Murphy Kevin Murphy Night Rider 100gr

Dette er den sterkeste hårvoksen i vårt sortiment. NIGHT.RIDER er designet for å gi en røff og matt tekstur samtidig som den har sterk hold. Produktet låser inn og bevarer fuktigheten i håret, noe som gjør at håret fremstår sunnere og ser glansfult ut.

KMU15427
Bonus
Kevin Murphy Kevin Murphy Stimulate Me Wash 1000ml

En forfriskende, daglig shampoo for menn. STIMULATE-ME.WASH inneholder ingredienser som Bergamot og Black Pepper som virkelig vekker håret og hodebunnen til liv.

KMU15322
Lenker
Min side